Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου του Ιάκωβου Σιανούδη με τίτλο "ΨΥΧΟ-ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ", στις 30/03, ώρα 19:00 στον χώρο του Αθηναίων Πολιτεία στο Θησείο (είσοδος δωρεάν). Τα "Ψυχο-Διηγήματα" πραγματεύονται καθημερινά συναισθηματικά αδιέξοδα μέσα από ερμηνευτικές ιστορίες.

Μέσα από τα Ψυχο-Διηγήματα, ο αναγνώστης έρχεται αντιμέτωπος με συναισθήματα και “θέλω” του που μπορεί να τον τρομάζουν ή να τα νιώθει ανυπόφορα, μα όμως εκείνα, μέσα από τις σελίδες, του συστήνονται χωρίς να του επιβάλλονται. Το βιβλίο αυτό θέλει να απελευθερώσει χώρο από τον αναγνώστη, όχι να του προσθέσει το βάρος της εμπειρίας εκείνου που γράφει.

Τί μας οδηγεί στις επιλογές μας και από πού πηγάζουν τα συναισθήματα χαράς ή ματαίωσης που μπορεί να βιώνουμε; Γιατί επιλέγουμε τους συντρόφους που επιλέγουμε, ποιές είναι οι ανάγκες μας και το Γιατί πίσω από αυτές; Τι θέλουμε και τι πραγματικά αντέχουμε; Ποιά είναι η θέση του Εγώ μέσα στο Εμείς και πώς οι πρώιμες εμπειρίες της ζωής μας καθορίζουν τον ενήλικο κόσμο μας; Ποιός είναι ο τρόπος να οδηγήσουμε τον εαυτό μας στην εκτίμηση, την ευτυχία και την συναισθηματική ισορροπία;

Τελευταία σχόλια

26.05 | 07:23

.

Κοινοποίηση σελίδας