Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Άννα Ντίζου 

Συμβουλευτική & Ψυχολογία HND @

PD στη Συμβουλευτική Θεωρία και Πράξη

Σύμβουλος Ψυχικής ΥγείαςΓεννήθηκε στον Πειραιά. 

Μέλος του Δικτύου νέων ψυχιάτρων και επαγγελματιών ψυχικής υγείας.Πτυχιούχος HND @ PD in Counselling Theory and Practice του Μεσογειακού Κολλεγίου Αθηνών. Έχει εκπαιδευτεί στη Μουσικοθεραπεία, ενώ παράλληλα παρακολουθεί σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή στο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Έχει ασκήσει πρακτική κλινική άσκηση και εποπτεία στην Ε.ΨΥ.ΘΕ (Εταιρεία Ψυχολογικής Υποστήριξης και Θεραπείας) και έχει εργαστεί εθελοντικά στο σύλλογο «ΑΓΚΑΛΙΑ». Έχει σπουδάσει στο Ωδείο του Πειραϊκού Συνδέσμου ανώτερα θεωρητικά (Πτυχίο Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας), ενώ παράλληλα εργάζεται ως καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης πάνω από είκοσι χρόνια. Επιμορφώνεται με σεμινάρια και αρθρογραφούνται σε επιστημονικούς ιστότοπους με θέματα ψυχολογίας.

Το 2015 συμμετείχε στην εκπαιδευτική ημερίδα ψυχολογίας«ΠΙΣΤΕΨΕ Σ'ΕΣΕΝΑ» για την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση που οργανώθηκε από την Hellenic Youth Participation. Στην ημερίδα ανέλαβε την παρουσίαση και την εφαρμογή ψυχολογικών μεθόδων ενίσχυσης της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης συνδυαστικά με δραστηριότητες μη τυπικής μάθησης. 

 2018 παρακολούθησε πιστοποιημένο πρόγραμμα σπουδών στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ με τίτλο:"ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ".

 2019 παρακολούθησε σεμινάριο από το ΑΝΟΙΧΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ με θέμα "ΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ". 

 Μαζί με την συνάδελφο κα. Η Εύη Καπασακαλίδη( HND-Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια) δημιούργησε το 2014 τον ιστότοπο ΨΥΧΟΡΡΟΠΙΑ , με σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σε θέματα ψυχικής υγείας. Στον ιστότοπο μας αρθρογραφούν αξιόλογοι συνεργάτες και συνάδελφοί μας, αλλά και επαγγελματίες από διάφορους τομείς που σχετίζονται με την προάσπιση της. 

Ενδεικτικά σεμινάρια, συνέδρια/ημερίδες που παρακολουθούν:

- Εργαστήριο με θέμα :

«Εφαρμογές του Συνθετικού Ψυχοθεραπευτικού Μοντέλου: Ψυχοεκπαίδευση Γονεϊκής Παρέμβασης» Μεσογειακό κολλέγιο Αθηνών Νοέμβριος 2012

«Ψυχολογικές Δυσκολίες και προβλήματα στην Εφήβου» Διεπιστημονικό Κέντρο «Στήριξη» Νοέμβριος 2012

 - Επιστημονική ημερίδα:

«Ιατρείο Μελέτης Γνωστικής Λειτουργίας στην Ψύχωση» ΨΝΑ Μάρτιος 2013
-Διάλεξη του ψυχίατρου-ψυχαναλυτή Maurizio Mazzoti

«Μια σκέψη ανυπόφορη: σχετικά με το ιδεοψυχαναγκαστικό σύμπτωμα» στο Γ. Γεννηματάς Φεβρουάριος 2013

-« Προβολικά Τεστ-Roschach & Draw-a-Person" Μεσογειακό κολλέγιο Απρίλιος 2013

- Εσπερίδα με θέμα:

«Σύγχρονα ψυχοπαιδαγωγικά θέματα» Στοά Βι βλίου Μάιος 2014
-«Ψυχοφαρμακολογία» Ε.Ψ.Υ.Θ.Ε. Ιανουάριος 2014


Στοιχεία επικοινωνίας
Email: dianna@psychologontas.comΛεωνίδας ΓληνόςΣυνθετικός Ψυχοθεραπευτής

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Ο Λεωνίδας Γληνός είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Ψυχοθεραπευτής με στόχο να βοηθήσει τα άτομα να βελτιώσουν την ψυχική τους ευημερία.Ξεκίνησε το εκπαιδευτικό του ταξίδι με το πτυχίο Κοινωνιολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο , όπου απέκτησε μια σταθερή κατανόηση των κοινωνικών επιστημών και της ανθρώπινης συμπεριφοράς μέσα στο κοινωνικό πλαίσιο.Στη συνέχεια, αποφασίστηκε να ειδικευτεί στον τομέα της ψυχοθεραπείας και να ακολουθήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία και τη Συμβουλευτική από το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι .Έχει πραγματοποιήσει την κλινική πρακτική στο Roots Wellness Center και στο Ε.ΨΥ. ΘΕ όπου συνεργάστηκε με άλλους επαγγελματίες υγείας για να παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή φροντίδα, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία θεραπευτικών τεχνικών.Είναι αυτοαπασχολούμενος Σύμβουλος και Ψυχοθεραπευτής , καθώς παρέχει ατομική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία σε πελάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχολογικής υγείας, παρέχει μια ενσυναισθητική και προσαρμοσμένη προσέγγιση, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία θεραπευτικών τεχνικών, συμπεριλαμβανομένης της γνωσιακής-συμπεριφορικής θεραπείας, της προσωποκεντρικής θεραπείας και των προσεγγίσεων που βασίζονται στην

ενσυνειδητότητα .Είναι μέλος της Βρετανικής Ένωσης Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας (BACP) και εγγεγραμμένος ψυχοθεραπευτής.

Προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται ως θεραπευτής, αναζητώντας πάντα νέες για να μάθει και να διευρύνει τις δεξιότητές του.

Έχει λάβει μέρος στο πρόγραμμα επιμόρφωσης και στο βίου μάθησης

( Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου όπου ολοκλήρωσε με την επιτυχία της Διαδικτυακής Ακαδημίας Ψυχολογίας.Στοιχεία επικοινωνίας:

Email: leonidasglin@gmail.com

κινητό : 6944752621Τελευταία σχόλια

26.05 | 07:23

.

Κοινοποίηση σελίδας